spongecake

Spongecake klein 12,50 (8 stuks) of groot 20,- (16 stuks)

Een überzachte smaakvolle cake. Niet te zoet en luchtig. Alsof je een wolkje eet. Gemaakt ‘from scratch’ zoals alle Soet n Sout lekkernijen. Op de markt kun je deze cake per stuk (1,75) kopen op bestelling een kleine of grote hele cake. Verkrijgbaar in verschillende smaken zoals oa pandan, rosen, citroen/limoen, pumpkinspice, vanille, chocolade, mango, frambozen, koffie, speculaas, aardbei etc. Ook een smaakcombi van 2 flavors is mogelijk.

allergenen: gluten, ei

 

wadjik

Wadjik 2,- per stuk

Wadjik is een kleefrijst plaatkoek. Gemaakt van zacht gestoomde kleefrijst gezoet met oa gula jawa en een aroma van pandanblad en kokosmelk. Ook in heel (12 stuks) verkrijgbaar.

allergenen: geen

glutenvrij, vegan

klepon

Klepon 4,50 per 7 stuks

Klepon is een zacht gekookt balletje van oa kleefrijstmeel met de smaak van pandan (of rosen) met daarin een vloeibare vulling van gula jawa gerold in donzig kokosrasp. Eetadvies: het balletje ineens in de mond doen en dan pas bijten!

allergenen: geen

glutenvrij, vegan

Kue lapis

Kue lapis vanaf 1,75 per stuk

Kue lapis een gestoomde lekkernij dat is opgebouwd uit laagjes en gemaakt van oa rijstemeel. Qua structuur zit je ergens in het midden van pudding en cake. Mildzoet en in verschillende smaak(combinaties) te maken zoals oa pandan, rosen, chocolade, nangka, durian, en koffie. In de formaten 1-persoons rond cakeje (zie foto), een punt, of zelfs in een hele ronde cake (doorsnee ca 20 cm) verkrijgbaar.

allergenen: geen

glutenvrij, vegan

kue nastar nanas

Kue nastar à 100 gr 4,-

Een traditioneel zeer kruimige boterig koekje met een sticky zoetzure homemade compote-achtige vulling van verse ananas met een vleug kaneel en kruidnagel. Wordt met name voor speciale feestdagen gemaakt.

allergenen: gluten, ei, lactose

kacang bawang putih

Kacang bawang 3,50 per 125 gram

Zelf gefrituurde knoflookpinda’s met gefrituurde knoflookschijfjes, een hint van daun jeruk purut (limeleaves) en een royale strooi zeezout.

allergenen: pinda

glutenvrij, vegan

kacang cashew

Kacang cashew 3,75 per 100 gr

Met 7 verschillende specerijen gekruide cashewnoten in een krokant en semi zoet jasje

allergenen: ei, noten

glutenvrij, vegan-versie mogelijk

kue mangkok

Kue mangkok 2,- per stuk

Een gestoomde cake in muffin formaat met een duidelijke kokossmaak en structuur. Verkrijgbaar in de smaken pandan, rosen en gula jawa.

allergenen: gluten

vegan

bubur ketan hitam

Bubur ketan hitam per portie (ca 200 gr) 3,75

Een zoete pap van zwarte kleefrijst, gula jawa en pandanblad met daaroverheen volle romige kokosmelk. Te eten als ontbijt zoals in Indonesië gebruikelijk is of als tussendoortje. Goed warm eten heeft de voorkeur.

allergenen: geen

glutenvrij, vegan

cendol

Cendol per portie 3,75 met stukjes nangka (jackfruit) 4,-

Cendol is een verfrissend drankje/dessert dat bij voorkeur ijskoud wordt genuttigd. De cendol zijn de jelly-achtige druppels of sliertjes in de smaak pandan e/o rosen of een mix van die twee. Een deel jellies samen met een deel Javaanse suiker (gula jawa) siroop, een deel kokosmelk en wat gecrusht ijs of ijsklontjes maakt cendol. 

allergenen: geen

glutenvrij, vegan

 

kue bolu kukus

Kue bolu kukus 2,- per stuk

Gestoomde cake in muffin size. Verschillende smaken e/o kleuren in overleg. Ook leuk als toevoeging op een gender reveal feestje of babyshower in de betreffende kleuren blauw e/o roze.

allergenen: gluten, ei

 

kue dadar of dadar gulung

Kue dadar of dadar gulung 2,- per stuk

Een opgevouwen flensje in de smaak pandan (in de smaak rosen mogelijk) met een royale vulling van met Javaanse suiker gezoete kokosrasp.

allergenen: gluten, ei

 

kolak

Kolak per portie (ca 225 gram) 4,-

Kolak kun je creatief omschrijven als een fruitsoep. De ‘bouillon’ is een combi van een dikke kokosmelk met gula jawa geparfumeerd met vers pandanblad. Het fruit is plakjes zeer rijpe pisang tanduk (bakbanaan) blokjes gegaarde zoete aardappel, gesneden jackfruit en kolang kaling (palmzaad). Lauwwarm het ultieme schaaltje comfortfood.

allergenen: geen

glutenvrij, vegan

ketan unti

Ketan unti per portie (200 gr) 3,75

Gezoute kleefrijst met een zoete topping van met gula jawa gezoete kokosrasp.

allergenen: geen

glutenvrij, vegan

ketan serundeng teri

Ketan serundeng per portie (200 gr) 4,-

Kleefrijst met een hartige topping van geroosterde en gekruide mildpittige kokosrasp met wat pinda’s en gedroogde kleine teri (ansjovis). Lauwwarm eten heeft voorkeur.

allergenen: pinda

glutenvrij

kroket kentang

Kroket kentang 2,50 per stuk

Kroket kentang heeft een vulling van een mix van runder- en kippengehakt (halal) met een brunoise van wortel wat kruiden en specerijen omgeven door een aardappelpurree in een jasje van panko. Mogelijk om ongebakken bevroren kroket ketang op bestelling te kopen pickup in Duiven.

allergenen: gluten, ei

kue pelangi

Kue pelangi 2,50 per stuk

Kue pelangi vertaald regenboogcake is een lagencake wat inhoudt dat de cake laag voor laag wordt gegaard middels stoom. De toevoeging van kokosmelk in het beslag maakt dat deze cake niet hetzelfde is als roti kukus, maar minstens zo lekker. De smaak is vanille e/o pandan. Kleuren naar wens in overleg.

allergenen: gluten, ei

kue putri salju

Kue putri salju à 100 gr 3,50

Kue putri salju is net als de kue nastar een koekje dat met name voor speciale feestdagen wordt gemaakt. Een eenvoudig shortbread-achtig koekje in de vorm van een halve maan gemaakt van oa amandelmeel dat direct na het bakken volledig bepoederd wordt met poedersuiker.

allergenen: gluten, ei, lactose, noten

lemper ayam

Lemper met een kipvulling 2,25 per stuk

Lemper met een halal kipvulling, goed gekruid en met een authentieke smaak. De lemper kan vers gekocht worden elke zaterdag op de markt in Arnhem. De lemper is donderdag e/o vrijdag gemaakt en kan daarom na aankoop nog prima worden ingevroren. Ook is de lemper op bestelling bevroren af te halen met een pickup in Duiven.

allergenen: selderij

glutenvrij

soetnsoutje

Het soetnsoutje 4,- per stuk

Een plaatkoek met een koek structuur van buiten en een ooey gooey van binnen in een Aziatisch badje gedompeld van pandan met een lik pandancreme en getopt met onze special topping van pinda of cashew. Een signature en dus een echte Soet n Sout creatie. Favoriet van velen. Op bestelling ook verkrijgbaar in een hele blondie = 9 stuks en in een brownie/chocolade versie.

allergenen: gluten, lactose, ei, pinda of noten

pangsit

Pangsit 5 voor 4,75

Een gefrituurde dumpling met een vulling van kipgehakt (halal) kruiden en specerijen. Op bestelling ook mogelijk om ongefrituurde, diepgevroren pangsit af te nemen om zelf af te bakken. Pickup in Duiven.

allergenen: gluten, soja, sesam, schaal- en schelpdieren

vegan pangsit coming soon

perkedel jagung

Perkedel jagung – maiskoekjes 4 stuks voor 5,-

Een in zonnebloemolie gefrituurde groentebeignet met oa mais, bloemkool, prei, selderij en wat kruiden en specerijen. Door de toevoeging van ei niet vegan.

allergenen: gluten, ei

vega

verse sambal

200 gr 5,50

Homemade sambal verkrijgbaar in 3 smaken: badjak, tomaat/trasi en sambal ijo alleen op bestelling.

De sambals hebben alle3 een stevige spicy kick door toevoeging van scorpio pepers in de rode sambals en madame jeanet in de groene sambal. Maar of iets pittig is of juist mild blijft een persoonlijke kwestie. 

allergenen: schelp- en schaaldieren in de sambal tomaat/trasi

glutenvrij
vegan: badjak en ijo

soto ayam

Soto ayam 6,75 per portie (ca 400 ml)

Een rijke Indonesisch gekruide zelfgetrokken kippenbouillon met in dezelfde bouillon getrokken kippenboutvlees (halal), een gekookt ei, taugé, selderij, citroen en gebakken ui. Elke zaterdag verkrijgbaar op de markt in Arnhem. Ook to go.

allergenen: gluten, schaal- en schelpdieren, ei, selderij

spekkoek

Homemade spekkoek vanaf 4,- per 100 gram 

Door Soet n Sout zelf gemaakt in de smaken original en pandan. De homemade spekkoek is een maand houdbaar in de koelkast en nog langer houdbaar in de vriezer.

Prijzen:
Kwart spekkoek van ca 400 gram 15,-
Halve spekkoek van ca 800 gram 28,-
Hele spekkoek van ca 1600 gram 55,-

allergenen: gluten, ei, lactose

spongecake 2.0

2.0 customemade, prijs op aanvraag vanaf 2,50 per stukje

Voor de smaak van de cake kan gekozen worden uit diverse smaken, zie ook beschrijving bij spongecake. Rondom wordt een passende creme gesmeerd en een bijpassende topping toegevoegd. Nemen wij het mee naar de markt dan kun je deze heerlijke cake per stuk kopen. Op bestelling kan er gekozen worden voor een kleine cake (8 stuks) of een grote cake (16 stuks).

allergenen: gluten, lactose ea (afhankelijk van creme- en toppingkeuze)

spongecake 2.0 confetti

2.0 confetti klein 20,- groot 38,50

Een voorbeeld van een spongecake 2.0. Een pandan spongecake met rondom een pandancreme en tevens rondom verschillende kleuren hagel als topping die de smaak hebben van witte chocolade. De confetti combi kan verschillen in kleuren.

allergenen: gluten, ei, lactose

spongecake 2.0 babyshower

Klein (8 stuks) 17,50 Groot (16 stuks) 37,50

Zoals op de foto met de suikerbloempjes een kleine cake 18,50 een grote cake 40,-. Een pandan spongecake met rondom een pandancreme en tevens rondom topping van roze en blauw gekleurde hagel smaak witte chocolade.

allergenen: gluten, ei, lactose

vegan lemper

Vegan lemper 2,25 per stuk

De vulling: pulled paddestoelen oa oesterzwammen en portobello’s in een marinade van oa sojasaus, mirin en sesamolie. Daarna gerold in geroosterde sesamzaadjes.

allergenen: gluten, sesam