maaltijd keuzemenu: 12 aug 2022

Eens in de zoveel weken kookt Soet n Sout naast het wekelijkse bakken delish vers en divers indofood met altijd vega(n) opties. De maaltijd is ruim voldoende voor 1 persoon.

Je kunt je opgeven voor de indofood whatsapplijst, zodat je als eerste op de hoogte bent. Er is een beperkt aantal, omdat we natuurlijk ook de wekelijkse prep voor de verse marktgoodies op de planning hebben staan.

De pick-up dag voor deze keer is vrijdag 12 aug 2022 tussen 8u-13u op de markt in Arnhem centrum of einde middag in Duiven bij Soet n Sout thuis

De maaltijd

Deze keer: nasi bungkus (foto= een voorbeeld)

Een maaltijd van diverse gerechtjes gewikkeld in daun pisang (bananenblad) oftewel een indofood verrassingspakketje!

Even kijken hoe deze 1ste keer verloopt, maar het is heel goed mogelijk dat de aankomende tijd nasi bungkus dé Soet n Sout keuzemaaltijd wordt met elke keer weer verschillende gerechtjes. Het is authentiek, het is divers, het is bomvol smaak en het is milieuvriendelijk doordat we minder verpakking gebruiken. Simpelweg een heerlijk en gezond gemak.

Je kunt een keuze maken tussen:

  • original = mildpittig
  • vega = geen vlees wel gebruik van ei, trassi ed
  • vegan = geen dierlijke producten
  • non spicy = geen lombok, sambal ed

Er zitten diverse vlees e/o visgerechten bij. Je kunt het aangeven als je iets absoluut niet eet. Allergieën ed ook graag even aangeven van te voren, zodat we kunnen overleggen wat mogelijk is.

Verwarmen van de nasi bungkus  kan in een stoommandje, de stoompan, stoomoven of magnetron. Eten à la Indonesia is uiteraard met de handen als bestek, maar met los bestek kan natuurlijk ook hoor 😉

Prijs: 15,-
Verse sambal: 2,-
Vers gebakken krupuk: 2,-
Vers gebakken emping: 2,50

Sluitdatum bestellen: woensdag 10 augustus

Voor contactgegevens ga naar Contact

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing, maar mocht er nu onverhoopt iets tussen zijn gekomen of welke reden je dan ook hebt dat de bestelling moet worden geannuleerd, neem dan gewoon even contact met me op. Samen kijken we naar een gepaste oplossing.

Mocht je nog vragen hebben, willen weten wat de ingrediënten specifiek zijn ivm allergieën of wat dan ook, schroom niet. Daar zijn wij voor.


Op de hoogte blijven? Volg Soet n Sout op Instagram en Facebook