indisch soet & sout

  • spongecake

    Spongecake klein 10,- (8 stuks) of groot 17,50 (16 stuks)

    Een überzachte smaakvolle cake. Niet te zoet en luchtig. Alsof je een wolkje eet. Gemaakt ‘from scratch’ zoals alle Soet n Sout lekkernijen. Op de markt kun je deze cake per stuk (1,25) kopen op bestelling een kleine of grote hele cake. Verkrijgbaar in verschillende smaken zoals oa pandan, rosen, citroen/limoen, pumpkinspice, vanille, chocolade, mango, frambozen, koffie, speculaas, aardbei etc. Ook een smaakcombi van 2 flavors is mogelijk.

    allergenen: gluten, ei

     

  • wadjik

    Wadjik 2,- per stuk

    Wadjik is een kleefrijst plaatkoek. Gemaakt van zacht gestoomde kleefrijst gezoet met oa gula jawa en een aroma van pandanblad en kokosmelk. Ook in heel (12 stuks) verkrijgbaar.

    allergenen: geen

    glutenvrij, vegan

  • klepon

    Klepon 4,50 per 7 stuks

    Klepon is een zacht gekookt balletje van oa kleefrijstmeel met de smaak van pandan (of rosen) met daarin een vloeibare vulling van gula jawa gerold in donzig kokosrasp. Eetadvies: het balletje ineens in de mond doen en dan pas bijten!

    allergenen: geen

    glutenvrij, vegan

  • Kue lapis

    Kue lapis vanaf 1,50 per stuk

    Kue lapis een gestoomde lekkernij dat is opgebouwd uit laagjes en gemaakt van oa rijstemeel. Qua structuur zit je ergens in het midden van pudding en cake. Mildzoet en in verschillende smaak(combinaties) te maken zoals oa pandan, rosen, chocolade, nangka, durian, en koffie. In de formaten 1-persoons rond cakeje (zie foto), een punt, of zelfs in een hele ronde cake (doorsnee ca 20 cm) verkrijgbaar.

    allergenen: geen

    glutenvrij, vegan

  • kue nastar nanas

    Kue nastar à 100 gr 3,75

    Een traditioneel zeer kruimige boterig koekje met een sticky zoetzure homemade compote-achtige vulling van verse ananas met een vleug kaneel en kruidnagel. Wordt met name voor speciale feestdagen gemaakt.

    allergenen: gluten, ei, lactose

  • kacang bawang putih

    Kacang bawang 3,50 per 125 gram

    Zelf gefrituurde knoflookpinda’s met gefrituurde knoflookschijfjes, een hint van daun jeruk purut (limeleaves) en een royale strooi zeezout.

    allergenen: pinda

    glutenvrij, vegan

  • kacang cashew

    Kacang cashew 4,25 per 100 gr

    Met 7 verschillende specerijen gekruide cashewnoten in een krokant en semi zoet jasje

    allergenen: ei, noten

    glutenvrij, vegan-versie mogelijk

  • kue mangkok

    Kue mangkok 2,- per stuk

    Een gestoomde cake in muffin formaat met een duidelijke kokossmaak en structuur. Verkrijgbaar in de smaken pandan, rosen en gula jawa.

    allergenen: gluten

    vegan

  • bubur ketan hitam

    Bubur ketan hitam per portie (ca 200 gr) 3,95

    Een zoete pap van zwarte kleefrijst, gula jawa en pandanblad met daaroverheen volle romige kokosmelk. Te eten als ontbijt zoals in Indonesië gebruikelijk is of als tussendoortje. Goed warm eten heeft de voorkeur.

    allergenen: geen

    glutenvrij, vegan

  • cendol

    Cendol per portie 3,95 met stukjes nangka (jackfruit) 4,25

    Cendol is een verfrissend drankje/dessert dat bij voorkeur ijskoud wordt genuttigd. De cendol zijn de jelly-achtige druppels of sliertjes in de smaak pandan e/o rosen of een mix van die twee. Een deel jellies samen met een deel Javaanse suiker (gula jawa) siroop, een deel kokosmelk en wat gecrusht ijs of ijsklontjes maakt cendol. 

    allergenen: geen

    glutenvrij, vegan

     

  • kue bolu kukus

    Kue bolu kukus 2,- per stuk

    Gestoomde cake in muffin size. Verschillende smaken e/o kleuren in overleg. Ook leuk als toevoeging op een gender reveal feestje of babyshower in de betreffende kleuren blauw e/o roze.

    allergenen: gluten, ei

     

  • kue dadar of dadar gulung

    Kue dadar of dadar gulung 2,- per stuk

    Een opgevouwen flensje in de smaak pandan (in de smaak rosen mogelijk) met een royale vulling van met Javaanse suiker gezoete kokosrasp.

    allergenen: gluten, ei

     

  • kolak

    Kolak per portie (ca 225 gram) 4,25

    Kolak kun je creatief omschrijven als een fruitsoep. De ‘bouillon’ is een combi van een dikke kokosmelk met gula jawa geparfumeerd met vers pandanblad. Het fruit is plakjes zeer rijpe pisang tanduk (bakbanaan) blokjes gegaarde zoete aardappel, gesneden jackfruit en kolang kaling (palmzaad). Lauwwarm het ultieme schaaltje comfortfood.

    allergenen: geen

    glutenvrij, vegan

  • ketan unti

    Ketan unti per portie (200 gr) 3,85

    Gezoute kleefrijst met een zoete topping van met gula jawa gezoete kokosrasp.

    allergenen: geen

    glutenvrij, vegan

  • ketan serundeng teri

    Ketan serundeng per portie (200 gr) 4,-

    Kleefrijst met een hartige topping van geroosterde en gekruide mildpittige kokosrasp met wat pinda’s en gedroogde kleine teri (ansjovis). Lauwwarm eten heeft voorkeur.

    allergenen: pinda

    glutenvrij

  • kroket kentang

    Kroket kentang 2,50 per stuk

    Kroket kentang heeft een vulling van een mix van runder- en kippengehakt (halal) met een brunoise van wortel wat kruiden en specerijen omgeven door een aardappelpurree in een jasje van panko. Mogelijk om ongebakken bevroren kroket ketang op bestelling te kopen pickup in Duiven.

    allergenen: gluten, ei

  • kue pelangi

    Kue pelangi 2,25 per stuk

    Kue pelangi vertaald regenboogcake is een lagencake wat inhoudt dat de cake laag voor laag wordt gegaard middels stoom. De toevoeging van kokosmelk in het beslag maakt dat deze cake niet hetzelfde is als roti kukus, maar minstens zo lekker. De smaak is vanille e/o pandan. Kleuren naar wens in overleg.

    allergenen: gluten, ei

  • kue putri salju

    Kue putri salju à 100 gr 3,50

    Kue putri salju is net als de kue nastar een koekje dat met name voor speciale feestdagen wordt gemaakt. Een eenvoudig shortbread-achtig koekje in de vorm van een halve maan gemaakt van oa amandelmeel dat direct na het bakken volledig bepoederd wordt met poedersuiker.

    allergenen: gluten, ei, lactose, noten

  • lemper ayam

    Lemper met een kipvulling 2,25 per stuk

    Lemper met een halal kipvulling, goed gekruid en met een authentieke smaak. De lemper kan vers gekocht worden elke zaterdag op de markt in Arnhem. De lemper is donderdag e/o vrijdag gemaakt en kan daarom na aankoop nog prima worden ingevroren. Ook is de lemper op bestelling bevroren af te halen met een pickup in Duiven.

    allergenen: selderij

    glutenvrij

  • pandan blondie

    De pandan blondie 4,- per stuk

    De blondie in een Aziatisch badje gedompeld van pandan met een lik pandancreme en getopt met onze speciale kruim: homemade kacang teng teng. Een echte Soet n Sout creatie en een favoriet van velen. Op bestelling ook verkrijgbaar in een hele blondie = 9 stuks en in een brownie/chocolade versie.

    allergenen: gluten, lactose, ei, pinda

  • pangsit

    Pangsit 5 voor 4,75

    Een gefrituurde dumpling met een vulling van kipgehakt (halal) kruiden en specerijen. Op bestelling ook mogelijk om ongefrituurde, diepgevroren pangsit af te nemen om zelf af te bakken. Pickup in Duiven.

    allergenen: gluten, soja, sesam, schaal- en schelpdieren

    vegan pangsit coming soon

  • perkedel jagung

    Perkedel jagung – maiskoekjes 4 stuks voor 5,-

    Een in zonnebloemolie gefrituurde groentebeignet met oa mais, bloemkool, prei, selderij en wat kruiden en specerijen. Door de toevoeging van ei niet vegan.

    allergenen: gluten, ei

    vega

  • verse sambal

    200 gr 5,75 / 350 gr 9,-

    Homemade sambal verkrijgbaar in 3 smaken: badjak, tomaat/trasi, ijo

    De sambals hebben alle3 een stevige spicykick door toevoeging van scorpio pepers in de rode sambals en madame jeanet in de groene sambal. Maar of iets pittig is of juist mild blijft een persoonlijke kwestie. Een proefbakje is op verzoek verkrijgbaar voor 1,- per bakje of alle3 de smaken voor 2,75.

    allergenen: schelp- en schaaldieren in de sambal tomaat/trasi

    glutenvrij
    vegan: badjak en ijo

  • soto ayam

    Soto ayam 6,50 per portie (ca 400 ml)

    Een rijke Indonesisch gekruide zelfgetrokken kippenbouillon met in dezelfde bouillon getrokken kippenboutvlees (halal), een gekookt ei, taugé, selderij, citroen en gebakken ui. Elke zaterdag verkrijgbaar op de markt in Arnhem. Ook to go.

    allergenen: gluten, schaal- en schelpdieren, ei, selderij

  • spekkoek

    Homemade spekkoek vanaf 4,- per 100 gram 

    Door Soet n Sout zelf gemaakt in de smaken original en pandan. De homemade spekkoek is een maand houdbaar in de koelkast en nog langer houdbaar in de vriezer.

    Prijzen:
    Stukjes van ca 175 prijs gaat per 100 gram à 4,- (alleen op de markt verkrijgbaar)
    Kwart spekkoek van ca 400 gram 15,-
    Halve spekkoek van ca 800 gram 30,-
    Hele spekkoek van ca 1600 gram 55,50

    allergenen: gluten, ei, lactose

  • spongecake 2.0

    2.0 customemade, prijs op aanvraag vanaf 2,50 per stukje

    Voor de smaak van de cake kan gekozen worden uit diverse smaken, zie ook beschrijving bij spongecake. Rondom wordt een passende creme gesmeerd en een bijpassende topping toegevoegd. Nemen wij het mee naar de markt dan kun je deze heerlijke cake per stuk kopen. Op bestelling kan er gekozen worden voor een kleine cake (8 stuks) of een grote cake (16 stuks).

    allergenen: gluten, lactose ea (afhankelijk van creme- en toppingkeuze)

  • spongecake 2.0 confetti

    2.0 confetti groot 37,50

    Een voorbeeld van een spongecake 2.0. Een pandan spongecake met rondom een pandancreme en tevens rondom verschillende kleuren hagel als topping die de smaak hebben van witte chocolade.

    allergenen: gluten, ei, lactose

  • spongecake 2.0 babyshower

    Klein (8 stuks) 17,50 Groot (16 stuks) 37,50

    Zoals op de foto met de suikerbloempjes een kleine cake 18,50 een grote cake 40,-. Een pandan spongecake met rondom een pandancreme en tevens rondom topping van roze en blauw gekleurde hagel smaak witte chocolade.

    allergenen: gluten, ei, lactose

  • vegan lemper

    Vegan lemper 2,25 per stuk

    De vulling: pulled paddestoelen oa oesterzwammen en portobello’s in een marinade van oa sojasaus, mirin en sesamolie. Daarna gerold in geroosterde sesamzaadjes.

    allergenen: gluten, sesam

     

 

Allés uit eigen keuken!

Ja, je leest het goed. Allés wat je ziet op de marktkraamtafel wordt bereid door Hed. Elke week opnieuw. In de keuken thuis. Met totale liefde, passie en tijd én met gebruik van kwalitatief de beste ingrediënten. En elke week opnieuw betekent dat wat jij ziet kraakvers is. Niets uit de vriezer, van de lemper tot de wadjik tot de kue bolu kukus etc wordt elke week kort voor de marktdag bereid.

Traditioneel Indisch, Indonesisch en zelfbedachte lekkernijen. Voor ieder wat wils. Elke markt een vaste selectie van bepaalde sweets & treets afgewisseld met terugkomende lekkernijen en regelmatig met nieuwe traditionele of zelfbedachte creaties.

De sweets & treets die je op deze pagina ziet is allang niet alles meer wat de afgelopen bijna 2 jaar (op moment van schrijven 07-22) de revue heeft gepasseerd. Zoveel meer lekkers.

Bestellingen op maat zijn mogelijk. Minimaal een week van te voren, maar hoe eerder natuurlijk hoe beter. Voor contactgegevens klik hier Contact


Op de hoogte blijven? Volg Soet n Sout op Instagram en Facebook