Selamat makan!

Maaltijden

Weekmaaltijd

Elke week bereid ik een heerlijke verse Indische maaltijd. Iedere week wat anders. Deze maaltijd is vegetarisch te maken door het vlees te vervangen. Geef dit even aan bij je bestelling en dan geef ik wat je opties. De maaltijd pick-up is in Duiven op de wekelijks aangegeven dagen of op de zaterdagmarkt in Arnhem centrum waar Soet n Sout wekelijks staat.
Soet n Sout bezorgt ook op de woensdagochtend tussen 9.30-12.00 rondom Oosterbeek en Arnhem. Kosten voor bezorgen is +€2,50.

Elke maandag of dinsdag plaats ik een foto van de nieuwe weekmaaltijd op de Soet n Sout accounts op Instagram en Facebook maar ook op deze pagina (klik op het woord instagram of facebook of blog om gelijk doorgelinkt te worden naar de desbetreffende Soet n Sout pagina).

WEEK van 29.11.21 tm 04.12.21


p a s t e l t u t u p | een klassieker, een heerlijk ouderwets gerecht van de Indische keuken, waarin de Nederlandse invloed duidelijk zichtbaar is.

Een ovenschotel met vlees, diverse groenten en aardappelpuree. Een agv-tje dus, maar dan anders 💛

Deze pastel tutup heb ik aangepast naar smaak. Zowel de vulling als de puree.

Ik vind nl niet de smaakvolle vulling de held van dit gerecht maar die dikke laag aardappelpuree, waarbij ik de gewone aardappel heb gemixt met de zoete aardappel.

Die lobbige aardappelpuree hoort smeuïg, romig, rijk en goed op smaak te zijn gebracht met heel veel van al het goede dat die betreffende textuur en smaak creëert.
En in de winter hebben we altijd meer calorieën nodig om ons lichaam op temperatuur te houden, so don’t worry about it 😉

Hoe kan ik het weekmenu Bestellen?

  • stuur een whatsapp naar 06 46362120 of
  • klik op dit mailadres hed@soetnsout.nl en reserveer
  • minimaal 1 dag van te voren 
  • vragen? overleg even met me

Op de hoogte blijven? Volg Soet n Sout op Instagram en Facebook