Hi ??


Lieve mensen, welkom op mijn blog! Ik wil jullie van tijd tot tijd meenemen in mijn wereldje. Mijn passie van bakken en koken, hoe het is om Soet n Sout op te zetten, uit te bouwen en te runnen op mijn prachtige ‘middelbare’ leeftijd -want wat is de juiste leeftijd-, maar natuurlijk ook om het weekmenu met je te delen en misschien wel een receptje hier en daar. En niet te vergeten een verslagje van mijn wekelijkse markt avonturen, want ohlala ik zou daar denk ik als een HSPtje (High Sensitive Person) best eens een boek over kunnen gaan schrijven in de toekomst met die smeltkroes aan verschillende soorten mensen, collega marktlieden, bezoekers en al hun kleurrijke, blije en soms verdrietige verhalen en belevenissen. Maar ook zal ik af en toe een privé sneak peek met je delen en je meenemen in mijn wereld als vrouw, als moeder van, wifey van, zus van, vriendin, collega van etc. Waarom? Gewoon, omdat ik het leuk vind en omdat ik met de lieve aanmoedigingen om vaker te schrijven iets wilde doen. Ik deel met jou stukjes van mij en mijn persoonlijke reis. Als je het leuk vindt, haak gezellig aan!

I go with the flow is mijn motto voor veel dingen in mijn leven en dus zo ook met deze blog. Geen vaste postdagen, geen vaste schrijfmomenten. Als ik inspiratie heb om iets te schrijven en iets met je wil delen dan is dát het moment.

liefs ? Hed

stay safe . stay sane . stay healthy