2 • Wat gaan we doen met Kerst…


Wat gaan we doen met Kerst? De vraag die langzaamaan in ieders hoofd dwaalt. Het is een zo’n ongelooflijk gek jaar geweest. Met nog een paar weken te gaan zal 2020 in de boeken gaan als de start van een nieuw normaal. Of we nu willen of niet. Het zal nooit meer hetzelfde zijn. Niet zoals we het kennen. Dan kun je er dus voor kiezen om dit allemaal op een pessimistisch manier te bekijken en er op een negatieve manier mee om gaan of je gaat juist kijken wat voor jou in het nieuwe normaal te keren is naar iets waar je blij van wordt en waarmee je uit de voeten kan. Voor nu. Ongeacht wat ik persoonlijk vind van deze hele pandemie en alles daaromheen, ik kies zelf graag voor dat laatste.

Dus wat kan ik positief keren de aankomende feestdagen voor jou, voor mij in dit nieuwe normaal?

Wat als ik nu eens die lege bakjes ga vullen met fijn eerlijk vers bereid Indonesisch eten? Word ik daar blij van? Uhhh jahaaa, natuurlijk word ik daar blij van. Maar word jij hier ook blij van? Vast wel, maar ga dat eens even rustig bedenken. 

Heel binnenkort zal ik jou het speciale kerstmenu presenteren. Niet 4 gerechten zoals het weekmenu, ook niet 5 of 6… Soet n Sout gaat echt even uitpakken. Inclusief voor- en nagerecht. De voorbereidingen zijn al in volle gang. En dit lieve mensen, dit is nu iets kleins dat ik kan doen voor jou, voor mij. Want wie wordt er nu niet blij van Good IndoFood?

Nog even en dan volgt er een explosie vanuit de horeca om jou je beste kerstontbijt, -brunch -lunch, -diner en -borrel te laten beleven. Hopelijk mag je dit delen samen met al jouw liefsten. Support je favorieten! Bestel naast je wekelijkse take-out daar ook hun speciale menu’s met de aankomende feestdagen en steun de horeca op deze manier om te mogen blijven bestaan.

Een Indonesisch soetje en soutje met Kerst? Hou dan een oogje op mijn socials. Nog heel even geduld.

? Hed