3 • Fancy Pancy 5-gangen diner ??


Met best een beetje trots presenteer ik jou mijn ‘fancy pancy’ Xmas menu

Wat een feestje was het om dit te maken. Het menu bedenken, de gerechten bereiden en sommige zelfs voor het eerst, de fotoshoot met de allerliefsten Kai en Natas, blessed with the best, you guys rock!

Het einde van dit absurde jaar nadert en wat is nu fijner om dan samen te genieten van een beetje een ‘fancy’ indofood 5-gangen diner dacht ik zo.

Lees met me mee…

Gang 1: een kommetje soto ayam -Indische kippensoep- of als jij dit lekker vindt een bord soto ayam met wat rijst. Een minimaal 3 uur getrokken kruidige kippenbouillon, goed gevuld met taugé, selderij, een gekookt eitje, een goede splash citroen en wat gefrituurde  uitjes.

Gang 2: een combi van 2 gerechten namelijk mihoen en asinan, een Indische salade. Toegevoegd een fantastische umami dressing én een saus van normaliter pinda’s, maar ik heb gerookte amandelen gebruikt. En om het nog specialer te maken mét grote garnalen. Dit gerecht is een echte smaakbom. Hemels!

Gang 3: gulai domba -een curry van gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus-, milde sambal boontjes, natuurlijk pandanrijst, rijstkrupuk en vers gemaakte sambal tomaat/trassi voor de pittige liefhebber. Bijna alle gangbare Indonesische kruiden gaan in dit vleesgerecht. Wat een smaak! Was voor mij ook ‘a First’, maar wauw ??

Gang 4: een heerlijk dessert deze romige pannacotta met een lychee/frambozensaus.

Gang 5: tot slot voor bij je afsluitende koffie of thee relaxt nagenieten met een plak heerlijke spekkoekcake.

  • DATUM: 24 december
  • TIJD: 14-16 afhalen | 16.30-17.30 bezorgen
  • PRIJS: € 38,50 pp
  • SLUITDATUM BESTELLEN: 17 december

Het menu wordt vers bereid en afgekoeld afgeleverd. Wil je genieten van dit diner op kerstavond, 1ste of 2e kerstdag… kan allemaal! Omdat het vers bereid is kan het prima een dag of 3 in de koelkast worden bewaard. Opwarm instructies zijn bijvoegd.

Bestellen kan via het bestelformulier. Geef aan dat het om het Xmas menu gaat, graag het aantal personen en of je het komt afhalen of liever bezorgd wilt hebben. Bezorg gebied blijft hetzelfde namelijk max 20 km rondom Duiven (plus de gebruikelijke bijdrage bezorgkosten)

Geen idee hoe jullie dit ontvangen, geen idee hoe dit gaat lopen maar zoals altijd -I go with the flow-

Met alle liefde gemaakt ? Hed