1 • No kitchen No cooking!


 

Mijn keuken ligt eruit. En het moge duidelijk zijn dat ik zonder die keuken niet zoveel kan. Geen zorgen, de nieuwe keuken wordt er morgen in gezet, maar voor nu even geen kletterende potten en dampende pannen. En niet alleen jij moet het weekmenu missen, maar wat dacht je van mijn ‘arme’ buurtjes die het ook al een aantal dagen moeten doen zonder die kruidige speekseltrekkende geuren die normaliter uit mijn afzuigkap komen en zo lekker uren kunnen huishouden op ons gezamenlijke oprit 😉

Maar eerlijk is eerlijk, ik heb het er ook echt wel even van genomen hoor, van deze verplichte time off. Ik heb nog nooit zoveel geslapen en de kunst van het niets doen uitgemolken als de afgelopen 5 dagen. Man-o-Man wat was dat even fijn. Een beetje dit en een beetje dat, heerlijk! Maar als je me kent, dan weet je dat echt he-le-maal niets doen ook niet in mijn aard ligt en heb ik een deel van de tijd benut om mijn website te updaten en vast te brainstormen over de kerstperiode (meer over dat laatste volgt op een ander moment).

Ik deel gelijk even de belangrijkste wijzigingen met je:

  • ik hanteer geen minimale bestelhoeveelheid meer voor de indosweets
  • kopen per stuk is vanaf nu dus mogelijk
  • een vaste korting bij meer afname van sommige sweets blijft
  • indosweets worden alleen gemaakt voor elke vrijdag op bestelling (uiterlijk woensdag 12.00 bestelling doorgeven) en voor elke zaterdag op de markt in Arnhem centrum
  • een indosweets bestelling kan alleen worden afgehaald op vrijdag in overleg tussen 17.30-19.30 óf zaterdag op de markt
  • uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd, andere dag, andere tijd… deel het met me en vul het contactformulier in of stuur een bericht naar hed@soetnsout.nl en dan kijken we samen even hoe en wat

Nog eventjes en dan mag ik weer doen wat ik het allerliefste doe. En ook nog eens in een nieuwe keuken. Lucky me.

Ik kan het iedereen aanraden, doen waar je blij van wordt ook al lijkt het misschien onmogelijk. Ga ervoor!  Ik heb er zeker 10 jaar over gedaan als het niet langer is en alle redenen om het niet te doen zijn in al die jaren wel 100x voorbijgekomen. Maar toen ik het ging omdraaien, waarom ik het juist WEL  zou moeten doen, mijn eigen ding, toen pas kwam ik in de juiste vibe en ging ik het plaatje zien. Visualiseer hét, voel hét en geef jezelf een kans en een kleine kick! Mijn plaatje, zoals ik het voor me zag, is nu werkelijkheid geworden. Kan jij ook, echt!

liefs ? Hed